dijous, 19 de gener del 2017

Us recomanem... Llibres. Novel·la juvenil.

Davant de l'activació per part de Meteocat de l'avís per fred per temperatures molt gèlides a gairebé tot el país... 
Us proposem aquesta novetat: 
La Neu interminable d'Agustín Fernández Paz; traducció de Josep Franco.

Un llibre de misteri d'Agustín Fernández Paz (Vilalba, 1947-Vigo, 2016) un dels escriptors més coneguts i valorats en l'àmbit de la literatura infantil i juvenil, a Galícia i a la resta d'Espanya, que vint anys més tard entra en diàleg amb Cartes d'hivern, una de les seves obres més conegudes.

Es tracta d'una història on el misteri esdevé l'eix principal de la narració, on s'exploren els temors més profunds de l'ésser humà i els causats pel desordre que impera a tot el món en aquest principi de segle, que pot agradar tan als fans de les històries de terror com ser una bona introducció a aquest gènere als que no ho són.

Cinc guionistes es reuneixen en un hostal solitari amb la intenció de concentrar-se per a preparar una sèrie de televisió de por. Allà coincideixen amb tres hostes i el matrimoni que el regenta.
Al cap de tres dies d'arribar, comença una tempesta que amenaça de no acabar mai i que els deixa totalment aïllats. Els companys descobreixen que a l'hostal ningú no és el que aparenta, i una por irrefrenable va filtrant-se en les seues vides. Aquest és el relat del que viuen els cinc guionistes, però també el missatge desesperat d'una de les protagonistes durant la llarga espera cap a un final incert.



Text extret de la contraportada del llibre.