divendres, 14 de maig del 2010

Us recomanem... llibres

A la Biblioteca hi podreu trobar l'obra guanyadora dels premis a les categories de Millor Obra Espanyola, Millor Guió (per a la història autobiogràfica d'Antonio Altarriba) i Millor Dibuix (per Kim) de la 28 edició del Saló del Còmic: El Arte de Volar (Edicions de Ponent).
Obra que recollia aquests premis després d'haver estat guardonada un mes abans amb el Premi Nacional de Còmic de la Generalitat de Catalunya: “guió i dibuix es complementen extraordinàriament a El Arte de Volar. A partir de la història personal d’Antonio Altarriba Lope, nascut a Peñaflor (Zaragoza), a temps per viure de ple la Guerra Civil i les seves conseqüències, Kim dibuixa una obra de llarga durada plena de detalls quotidians posant l’humor al servei d’una història dura com la pedra foguera, retratant la realitat amb les seves grandeses i misèries. Una crònica que no surt als llibres d’Història però que descriu amb precisió el cor i l’ànima de les persones que van viure el conflicte i que els autors transmeten calladament, com si no hi fossin”.
I a l'espera dels resultats de la convocatòria del Premio Nacional de Cómic del Ministeri de Cultura d'aquest any, del que n'és un dels favorits.